luni, 3 septembrie 2012

Iubirea ii mai face pe oameni umani

 Nu stiu dece dar am impresia ca din ce in ce mai mult,ura ,ividia,rautatea inunda tot mai mult sufletele oamenilor.Unde s-a dus onestitatea si bunatatea?
  Unde a disparut dorinta de a-i ajuta pe ceilalti?
Vad tot mai multa invidie,care starneste sute de barfe...pan' la urma nu ne ajuta cu nimic.
  Trebuie sa schimbam asta si sa nu abuzam de timp ,crezand ca timpul va face sa schimbe aceste  lucruri,pentru ca mai mult le va accentua.Suntem facuti din iubire ,asa ca sa lasam iubirea sa ne conduca sufletele ,gandurile si faptele.Si chiar daca uneori viata e mai grea si avem parte de dezamagiri ,sa nu lasam asta se ne schimbe pe noi ca persoane!

4 comentarii:

 1. Nu ii poti shcimba pe ceilalti.Poti doar sa ai grija de tine.Tu sa ii ajuti pe ceilalti, fara sa (mai)ai asteptari de la ei.Adica..stii doar ca nu ai de la cine, si decat sa fii dezamagita sau sa devi rea ca ei sa sa le intorci spatele..
  http://www.youtube.com/watch?v=0DQimvlEpjY&list=PL1060A1C66445CE0E&index=36&feature=plpp_video

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate ,e cam greu sa-i schimbi pe ceilalti ,poti doar sa-i ajuti sa vada anumite lucruri.Iti multumesc pentru melodie si comentariu!

   Ștergere
 2. Singurul om pecare il poti schimba cum vrei esti tu. Oamenii pozitivi, atrag chestii pozitive, deci vezi-ti de drum in continuare si zambeste. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este ,iti multumesc pentru comentariu :*!

   Ștergere