miercuri, 5 septembrie 2012

Nu cunoastem pe nimeni cu adeavarat.

  Asta-i adevarul.E imposibil sa te stie cineva exact asa cum esti,sau sa ajungi sa cunosti pe cineva cu adevarat.Suntem niste fiinte in continua schimbare.Schimbarile se produc fie ca vrei,fie ca nu.Nici noi nu ne cunoastem .N-ati observat ca cel mai e greu e sa te descrii pe tine?E un lucru care ar trebui sa-i puna pe ganduri,pe acei oameni care fac analiza mai mult persoanelor din jur ,decat sa-si faca o continua analiza personala!

2 comentarii:

  1. De ce tot blogul tau e atat de serios?:o3

    E greu sa vorbim dspre noi insine,pentur ca personalitatea noastra e ca un cub: are mai multe fatete(mai mult de 6 :)) ) chiar daca nu le folosim pe toate la fel de des.

    RăspundețiȘtergere
  2. Blogul meu e ca un jurnal de confesiuni,aleg sa scriu lucrurile de care-mi dau seama zi de zi(deaia se si numeste asa) si daca m-ai cunoaste sunt o tipa mereu cu zambetul pe buze ;plina de viata,dar aleg sa-mi impart bucuria si lucrurile bune de care am parte cu cei dragi si prietenii mei,nu pe blog si cred ca daca as face asta nu m-as bucura cu adevarat de ele.BLOGUL E O MICA PARTE DIN MINE,DOAR ATAT!

    RăspundețiȘtergere